Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Seyhan’dan “Kadın Emeği Panayırı”

Seyhan’dan “Kadın Emeği Panayırı”

Akay’dan Kadın emeğine övgü

Seyhan Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar günü dolayisiyla açtigi “Kadin Emegi Panayiri” ile kadin emegine deger katti.

Seyhan, Kadin Emegine “Deger” katti

Seyhan Belediyesi’nin, 8 Mart Dünya emekçi Kadinlar Günü nedeniyle gerçeklestirecegi etkinlikler “Kadin Emegi Panayiri” ile basladi.

Etkinlik kapsaminda Ahmet Kalfa Sokagindaki Panayirda,  8 Mart tarihlerine kadar kadinlarin ürettigi ürünlerin sergilenmesine baslandi.  Sehitler nedeniyle açilis yapilmadan, sessiz ama içerik dolu Kadin Emegi Panayirinin ilk gününe Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay da katildi. Baskan Akay, kadinlarin el emegi göz nuru el islerini tek tek inceledi.

KADINLARIN EMEGINE ÖVGÜ

Stantlarda görev alan kadinlarla sohbet eden Baskan Akay, kadinlarin emeginin önemine degindi. Kadinlarin firsat buldugunda neler yapabileceklerinin örneklerini görmekten mutlu oldugunu kaydeden Baskan Akay, “Kadin her alanda üretkendir. Hayatin her alaninda firsat verildiginde basarili olacagini her zaman göstermistir. Siyasette, sosyal yasamda, bilimde, kültür ve sanatta tabiî ki üretimde de basarili olmustur. Hayatin her alaninda kadinlarla yan yana olmaktan mutluluk duyuyoruz. 8 Dünya Kadinlar günü etkinliklerimizle de kadinin toplumdaki önemini vurgulamaya çalisacagiz” dedi.

KADIN EMEGI PANAYIRI 8 MART’A KADAR AÇIK

Stant ziyaretlerinin ardindan kadinlarin talebini kirmayarak yufka pisiren Baskan Akay fotograf çektirme istegini de yerine getirdi. Seyhan Belediyesince 8 Mart Dünya emekçi Kadinlar Günü nedeniyle gerçeklestirilecek etkinlikler kapsaminda yer alan “Kadin emegi Panayiri” 8 Mart Pazar Gününe kadar açik kalacak.  



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli